Bernarda Belna

“Najlepše je, ko ugotoviš, da so ti še spodnjice prevelike!”

Bernarda Belna

Nekako sploh ne vem, kje naj začnem svojo zgodbo, saj mi po glavi roji  toliko misli, toliko trenutkov, ki bi jih želela strniti v nekaj vrstic…

Moj dolgoletni boj z odvečnimi kilogrami…

Sanje vsake ženske, imeti popolno ali vsaj solidno postavo, niso zaobšle niti mene. Leta in leta sem se borila z raznimi dietami, ki so me vsak dan vabile na Facebook-u ali drugih medijih. Menda naj bi bile najboljši način, kako naj bi uresničila svoje sanje…

Poskusila sem veliko različnih diet, tudi takšnih pod zdravniškim nadzorom in akupunkturo, vendar je bil ta boj pretežak. Takšnih diet se, po mojih izkušnjah, dolgoročno enostavno ne zmoreš držati!

Preizkusila sem tudi dieto s tehtanjem hrane, štetjem in računanjem kalorij, strogim odpovedovanjem določenim vrstam hrane in še in še bi lahko naštevala… In rezultat? Ko tega nisem več zmogla, je sledila vrnitev vseh kilogramov in še kakšnega zraven!

Sledili so razni napitki, čaji, kapsule…

… ter obup, jeza in žalost ob vsakem ponovnem razočaranju… A povod za željo po manj kilogramih ni bil le videz ampak temveč tudi diagnoza, ki so mi jo postavili pred tremi leti. To je bila huda obraba sklepov, katerim je bila prekomerna teža le še v dodatno breme.

Bolečine, pomanjkanje energije, utrujenost in slaba volja so postali moji vsakodnevni spremljevalci! Katastrofa, ki ni vplivala le name ampak na vso družino! A kot pravijo, upanje umre zadnje! Tako sem nekega dne, čisto po naključju, zasledila program LINEA SNELLE in možnost brezplačnega svetovanja. Pa sem si rekla: »Zakaj pa ne? Saj me stane le kakšno uro mojega časa, to je pa tudi vse…”

Na tej točki se je začelo moje NOVO in KVALITETNEJŠE življenje!

Ko mi je Linea Snella terapevtka predstavila program preoblikovanja telesa ter pisno garancijo na program, ki med drugim vsebuje tudi strokovno prehransko svetovanje, se je zgodil tisti klik – TO je TO! Če mi pa tu ne uspe, potem sem pa izgubljen primer!!!

Tako sem, v upanju, da imam še vedno možnost storiti nekaj zase in za svoje boljše počutje, podpisala pogodbo s pisnim jamstvom dogovorjenih rezultatov in se pridružila tri mesečnemu Snelly Star programu.

Od trenutka, ko sem začela s programom v LINEA SNELLI, sem vedela, da mi bo uspelo. In imela sem prav!

Ja, veliko vlogo je imela tudi prehrana. Tega dela se navadno vsi bojimo… BREZ SKRBI! Prehranska svetovalka mi je predstavila zdrav in pravilen način prehranjevanja. Nobene drastične diete, še manj pa kakšnega tehtanja hrane ali računanja kalorij! Skratka, samo uravnoteženo uživanje hrane glede na mojo naravo dela in gibanja. Preprosto!

 

Na tako lahek način še nikoli nisem prišla do tako vrhunskih rezultatov!

Program vključuje tudi individulano sestavljeno vadbo v Thermoslimu, ki je prilagojena mojim zdravstvenim omejitvam (sklepi) in večinoma sedečemu delu. Po vadbi sledi sproščujoč tuš in vrhunec dneva – učvrščevanje kože in sproščanje v savni Bodywarm… NORO!!

Tako je tudi vadba v LINEA SNELLI postala moja nova rutina. Center obiskujem 3 krat tedensko in rezultati so iz tedna v teden vidnejši! Prišel je tudi kakšen dan, ko rezultat ni bil po mojih pričakovanjih. Zaradi hitrih dosežkov sem želela vedno več, a telesu je treba dati čas…

Vendar so moje Linea Snella terapevtke tudi takrat, s svojo dobro voljo, karizmo in spodbujanjem, vedno znova dvignile mojo moralo, mi vlile novo voljo in pogum. Skratka, lahko bi uporabila citat »so kot angeli, ki nas dvignejo, ko naša krila pozabijo leteti«. Točno tako sem se počutila v njihovi družbi. Brez njihove pomoči mi ne bi uspelo. Vsaka izmed njih je res nekaj posebnega!

Moje terapevtke, hvala vam!

HVALA za vso podporo in trud. Hvala da ste mi pomagale, da sem danes znova zadovoljna s svojim videzom. In, kar je najpomembnejše, živim z dosti, dosti manj bolečinami in predvsem z boljšim počutjem, kar lahko potrdi tudi moja družina. Njihovo mnenje pa mi pomeni največ!

Zato svetujem vsem, ki si želite narediti nekaj zase in pri tem resnično uživati, brez trpljenja in strašnih diet, poiščite svojem kraju najbližji center LINEA SNELLA in verjemite, da bo vaših težav kmalu konec!

In naj dodam, da boste v tem centru zagotovo našle vse, kar potrebujete, da boste dosegle svoj cilj! Če sem ga jaz, ga boste zagotovo tudi ve! Upam, da sem vam vlila vsaj malo poguma, da boste svoj denar končno vložile vase in v program, ki 100% tudi deluje! Na koncu naj vam zaupam še svoj rezultat…

V samo DVEH mesecih sem izgubila 7 kilogramov in kar 31 centimetrov skupnega obsega!

Čaka me še zadnji mesec, kar pomeni, da bom zastavljene cilje celo presegla. Spet lahko oblečem svoja najljubša oblačila, ki sem jih dolgo hranila v omari v upanju, da mi bodo še kdaj prišla prav! In sedaj grem še z večjim veseljem po nakupih nove garderobe. Najlepše je, ko ugotoviš, da so ti še spodnjice prevelike!

Vsem, ki se boste pridružile programu, pa želim veliko uspeha! Moji ekipi Linea Snella v Mariboru pa še enkrat vse pohvale in še veliko zgodb zadovoljnih obiskovalk programa… Punce, ostanite takšne, kot ste, saj ste edinstvene!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!