Jerica Kasman

“Moja pot zdravega življenja se je začela na brezplačnem posvetu.”

Jerica Kasman

Moje ime je Jerica. Sem mamica 4 otrok in že kot majhna sem se kar naprej bojevala s prekomerno težo.

Skozi svojo življenjsko pot, sem poskusila veliko raznih diet, ki so sicer prinesle nek učinek, ampak sem telesno maso, na žalost, kar hitro pridobila nazaj. Največkrat takoj po zaključku diete.

Moja samopodoba in samozavest sta bili zelo nizki, saj si ob pogledu v ogledalo nisem bila všeč. Tudi za vse otroke sem potrebovala veliko energije, katere pa nisem imela.

Ko sem dosegla prekomerne številke na tehtnici, mi je dalo misliti, da moram narediti nekaj za sebe. Odločila sem se, da poskusim z Linea Snello. Poklicala sem in se naročila na brezplačen posvet. In tukaj se je končno začela moja pot zdravega življenja. 🙂

V centru Linea Snella so me Snelly terapevtke prijazno sprejele. Na podlagi mojih takratnih kilogramov oz. stanja in želenega cilja mi je Snelly svetovalka predstavila zame najustreznejši program.

Naučila sem se zdravega načina prehranjevanja, v svoj dan sem vnesla več zdravih obrokov in naučila sem se načrtovati obroke v naprej.

Seveda, pa tudi brez vadbe ne gre. In to mi zelo ugaja, saj se po telovadbi in savni počutim prerojena.

Izgubila sem že 3 konfekcijske številke…

Po 8 mesecih sem izgubila že 15 kilogramov in kar 123 centimetrov telesnega obsega. Pridobila sem samozavest in tudi samopodoba se je bistveno izboljšala. Kar pa je najbolj pomembno…. pridobila sem energijo, da sem lahko aktivna s svojimi otroki in počutim se odlično!

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!