Nataša Rajh

Kdaj mi je tehtnica nazadnje kazala toliko kilogramov? Hmmm mislim, da v srednji šoli.

Nataša Rajh

Preizkusila sem veliko diet, a zmeraj mi je zmanjkalo motivacije.

Vztrajala sem mesec, dva, največ tri in potem sem bila ponovno na stari poti ter pridobila vse izgubljene kilograme nazaj ali pa pridobila še kakšnega dodatnega.  Pri Linea Snelli vztrajam že peti mesec in moram reči, da motivacija še niti malo ni padla.

In kako se je vse začelo…

Na Facebook-u sem zasledila stran Linea Snelle in kar nekaj čas sem oklevala, preden sem se odločila za brezplačen posvet. Na brezplačnem posvetu v centru Linea Snella Šenčur sva se s terapevtko Tjašo pogovorili o zgodovini moje telesne teže, prehranjevalnih navadah, predstavila mi je njihove pakete in opravila meritve telesa.

Ko sem videla rezultate meritev in analizo stanja, sem se zavedala, da je potrebno nekaj ukreniti. Tako sem zagrabila priložnost, ki se mi je ponudila in se vpisala v program. Za prehrano sem bila prepričana, da ne bo težav in da se prehranjujem ok, a sem po enotedenskem pisanju dnevnika (zapisovala sem si, kaj jem in kdaj) ugotovila, da se motim.

Predvsem sem imela premalo obrokov in zaužila sem čisto premalo zelenjave.

Danes, ko sem osvojila koncept uravnoteženega prehranjevanja, si ne predstavljam, da ne bi imela pet obrokov na dan.

Najbolj mi je všeč, da se ne rabim odrekati nobeni hrani, kot so npr. pizza, sladice ipd., ampak samo pazim, da jem (v čim večji meri) kakovostno, polnovredno hrano, v manjših količinah in v ustreznih razmakih.

Izboljšalo se mi je počutje, nisem več tako utrujena, imam veliko več energije za vsakdanja opravila.

Največja motivacija za naprej pa je enkraten občutek ob tem, ko srečam osebe, ki jih že nekaj časa nisem videla in prvo vprašanje, ki mi ga postavijo, je: “KAJ DELAŠ, DA SI TOLIKO SHUJŠALA?!” ali pa: “SPLOH TE NISEM PREPOZNALA!

Ko telovadba postane “droga”, veš da si na pravi poti!”

Center Linea Snella obiskujem dobro leto. V tem letu si niti nisem predstavljala, da bom od vadbe tako “odvisna” 🙂

Hoja v hrib mi je bila zmeraj všeč, a ker nisem imela kondicije, sem se komaj kdaj prepričala, da sem šla hodit. Raje sem se ulegla na kavč in gledala televizijo. V tem letu sem pridobila kar precej kondicije in se sedaj namesto na kavč, raje odpravim na bližnji hrib.

V dobrem letu sem s programom Linea Snella izgubila 138 centimetrov in 23 kilogramov!

Kdaj mi je tehtnica nazadnje kazala toliko kilogramov? Hmmm mislim, da v srednji šoli 🙂 Sedaj mi sodelavke govorijo že »shiranka«.

Ko me kdo vpraša, kakšno dieto imam, jim z veseljem odgovorim, da nimam nobene diete, ampak se zdravo prehranjujem. V praksi lahko jem vse, kar želim, ampak seveda v normalnih količinah in ob pravi uri. Ob tem pa še omenim Linea Snello in nasmejane, pozitivne terapevtke, ki skrbijo za vsakodnevno motivacijo ter za raznolikost vadbe, ki je prilagojena vsakemu posamezniku.

Kako pa sedaj naprej?

S terapevtko Tjašo sva zastavili končni cilj: izgubiti še 5 kilogramov in nekaj centimetrov. Nato pa bom to težo vzdrževala. Verjamem, da to ne bo težko, saj me je v tem letu dobro podučila o pravilnem prehranjevanju in dosegla, da sem postala odvisna od »miganja«.

Počutim se super!

Sem polna energije in verjamem, da bom že zaradi tega nadaljevala. Pa tudi zato, ker sem morala vsa oblačila konfekcijske številke 46/48 zamenjati za 38/40! 🙂

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!