Emina Felle

“Tehtnica je bila moj največji sovražnik. Sedaj pa s ponosom stopim nanjo!

Emina Felle

Sem Emina Felle, stara 35 let.

Med prvo in drugo nosečnostjo so se moji kilogrami pričeli kopičiti in se pričeli bližati 100-tki. Naposled so se ustavili pri številki 93. Ker sem manjše rasti, so se ti odvečni kilogrami hitro poznali in bili zelo očitni. Tehtnica je bila takrat moj največji sovražnik. Počutila sem se zelo nesamozavestno in vedela sem, da moram narediti spremembo v svojem življenjskem slogu. S sabo nisem bila zadovoljna.

Svojo bitko s kilogrami sem pričela z raznimi dietami, vendar nobena ni učinkovala.

Zato sem se pred dobrim letom odločila, da poskusim še z Linea Snello. Prijavila sem se na brezplačen posvet v svoj najbližji center, Linea Snella Slovenj Gradec. Snelly terapevtki Božena in Nikami sta mi bili v veliko oporo in pomoč, saj sta zame sestavili optimalen načrt prehrane in vadbe.

Kilogrami so se naposled le začeli topiti in moje telo je postajalo vedno bolj izklesano. Povrnila sem si svojo samozavest in sedaj s ponosom stopim na tehtnico, ki  pokaže samo še 70 kg!

Center Linea Snella obiskujem trikrat tedensko po 1 uro.

V tej uri, s pomočjo vadbe v Thermoslimu, razgibam svoje mišice, s pomočjo Bodywarma pa skrbim za lepo in čvrsto kožo, se še dodatno preznojim in iz sebe izločim dodatne škodljive snovi. Občasno opravim vadbo tudi na vibracijski plošči za krepitev mišične mase. Veliko mi pomenijo tudi redna svetovanje, spremljanje in motivacija.

Poleg vadbe v Linea Snelli skrbim tudi za sproščanje, zdravo in uravnoteženo prehrano, uživam zadosti tekočine in se veliko gibljem v naravi.

Terapevtke v centru so strokovne in zelo prijazne.

Po terapiji večkrat poklepetamo in se skupaj nasmejimo. Vsakič, ko zapustim center Linea Snella, se počutim prerojeno in pripravljeno za nov dan, ki je pred menoj.

Linea Snella in Snelly ekipa, hvala vam! Povrnili ste mi samozavest in čvrst izgled mojega telesa.

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!