Lidija Hrlič

“Končno lahko oblečem tista oblačila, ki si jih želim in ne samo tista, ki jih moram, da bi prekrila svoje odvečne kilograme.”

Lidija Hrlič

Moja borba z kilogrami traja več let…

Poskušala sem raznorazne diete, več sem bila lačna kot sita, vendar vse je bilo zaman saj so me moji kilogrami vedno premagali.

Mama mi je predstavila prijateljico, ki je obiskovala Linea Snella center in njeni rezultati so bili odlični. Odločila sem se, da se prijavim na posvet in tudi jaz naredim nekaj za sebe in svoje telo.

Po mesecu dni obiskovanja Linea Snele, spremenjenega jedilnika, limfne drenaže in redne vadbe v Thermoslim-u so bili rezultati že vidni.

Po devetih mesecih sem lažja za kar 27 kilogramov, lažje je tudi moje življenje, moja samozavest se je vrnila, izboljšalo se je moje zdravstveno stanje, prenehala so me boleti kolena, po stopnicah hodim brez kakršnihkoli bolečin in na splošno se počutim super.

Končno lahko oblečem tista oblačila, ki si jih želim in ne samo tista, ki jih moram, da bi prekrila svoje odvečne kilograme.

Hvala, ker ste mi pomagali, da končno postanem srečna in zadovoljna v svoji koži. 

“Zahvaljujem se vsem dekletom v Linea Snelli, za njihovo toplino, nasmeške na obrazu in za njihovo pomoč v vsakem trenutku. Resnično ste mi pomagale s svojimi nasveti in toplimi besedami. In končno, prvič v življenju, sem jaz zmagovalka v borbi z odvečnimi kilogrami.”

Lidija Hrlič

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!