Nataša Perdec

“Jaz – antitalent za telovadbo” ali “Še vedno ne morem verjeti, da se mi je to zgodilo!”

Nataša Perdec

Zdravo! 🙂

Po poklicu sem programerka. V svojem delu uživam, ker vem, da s svojimi programi pomagam drugim pri delu. Hkrati pa tudi svojim sodelavcem, ki se vedno znova srečujejo s tem, da jim nekaj ne dela tako, kot so si zamislili.

Stara sem 48 let, poročena in imam tri krasne otroke.

Od nekdaj sem bila “bolj okrogla”, pri telovadbi vedno zadnja in najbolj nerodna. Že kot otroku so mi vedno skrivali čokolado, ampak jaz sem jo vedno našla. Med korono sem prišla celo do tega, da sem po vsakem obroku in še malo vmes pojedla vsaj eno vrstico čokolade. Pa se največkrat ni končalo samo z eno vrstico, ampak z dvema, tremi…

Nakar mi je lani med prvomajskimi prazniki v glavi končno naredilo »KLIK«. Priznala sem si, da tako pač ne bo šlo več naprej. Začela sem brskati po spletu in se ustavila na strani Linea Snelle. Rahlo nejeverno sem se prijavila na prvi brezplačni posvet, skoraj prepričana, da mi bo svetovalka povedala, da sem preveč »lesena« in da mi žal ne morejo pomagati.

Ampak zgodilo se je ravno obratno. Že na prvem obisku sem zmogla vse vaje. Tako sem začela dvakrat tedensko obiskovati Linea Snello. In zgodil se je čudež…

V 7ih mesecih sem izgubila že 37 kilogramov in kar 192 cm obsega!

Hja, seveda sem morala v večji meri opustiti (mlečno) čokolado… Na svoje veliko presenečenje pa je zdaj sploh ne pogrešam. Uvedla sem še nekaj drugih sprememb pri prehrani. Na primer za večerjo je pri meni na sporedu predvsem zelenjava z beljakovinskimi živili. Še vedno pa jem skoraj vse in se izvrstno počutim.

Predvsem pa sem presenečena, ker sem odkrila, da sploh nisem tako »lesena«, kot sem mislila. Spomnim se, da je bil zame včasih pravi izziv že splaziti se na stol… ker sem manjše postave in so zgornje police v omari previsoke. Zdaj pa to z lahkoto opravim! 😊

Skratka… ta občutek, da se zdaj veliko lažje premikam, da lahko celo tečem in da me nič ne boli po sprehodu, je fantastičen.

Od nekdaj sem si želela nositi manjše konfekcijske številke, ker je več izbire, ker so lepše… Ampak do odločitve za obisk Linea Snelle mi to, kljub številnim poskusom, nikakor ni uspelo. Zdaj pa je to moja nova realnost. Saj sploh ne morem verjeti, da sem še pred sedmimi meseci nosila tako široka oblačila!!

Tukaj v centru Linea Snella Nova Gorica mi je res lepo. Terapevtke so enkratne… prijazne, strokovne in polne pozitivne energije. Tako z veseljem slediš njihovim napotkom, jih »ubogaš« in veš, da bo to res najboljše zate.

Res hvala, da ste tukaj za nas!!

Do zdaj sem izgubila že 37 kilogramov. Program nadaljujem in se noro veselim končnega rezultata! TOPLO PRIPOROČAM!😊

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!