Gordana Meze

Dragi vsi, ki ste mnenja da je vrnitev v najljubše hlače ali obleko nemogoča misija, da je nemogoče in težko sedeti zraven čokolade brez, da bi si jo zaželel in se izogniti toni svežih rogljičkov v pekarni, da se nikoli več ne boste želeli pogledati v ogledalo, da je fizična aktivnost in kondicija del vaše preteklosti, ker to zmorejo le »mladi« da je srce polno žalosti­, depresije ker si finančno ne morate privoščiti luksuznega programa za izgubo telesne teže, osebnega trenerja, raznih čajev, ki topijo maščobo- preberite mojo zgodbo.

Gordana Meze

Ko se življenje obrne na glavo…

Mati samohranilka sem od svojega 40 leta, ko je moj mož umrl zaradi infarkta.

Kot mlado dekle sem bila pogosto model različnim frizerjem in aktivna športnica, pojedla sem lahko karkoli sem želela in nič ni ogrozilo moje popolne linije. Pri 30 letih sem postala mama, kmalu po porodu sem bila spet v odlični formi izguba kilogramov mi takrat ni predstavljala nobenega problema do trenutka, ko je umrl moj mož… takrat je šlo vse navzdol.

Moja ščitnica ni delovala pravilno, to je bila posledica šoka in padla sem v hudo stanje depresije, tolažila pa sem se z hrano v prekomernih količinah… finančno sem komaj shajala iz meseca v mesec.

Tako sem dočakala svoj 50. rojstni dan, vstopila v menopavzo in začela trpeti zaradi vsakodnevnih bolečin v stopalih, popolni nemoči, stalnemu občutku primanjkovanja zraka in bolečin v prsnem košu.

Prišel je čas za spremembo in zgodil se je čudež…

Nekega dne mi je v glavi »kliknilo« da bom, če tako nadaljujem, ostala nepokretna v postelji in tako naredila življenjski problem le lastnemu otroku, da ne bom več zmožna opravljati svojega poklica (po poklicu sem vzgojiteljica) in da se ne bom mogla rešiti iz finančnih težav.

Začela sem iskati nekaj primernega zase, nekaj kar bi mi pomagalo pri izgubi telesne teže in zdravstvenem stanju.  Pri vseh ponudbah raznih centrov, salonov, tretmajih, sem vedno našla nekaj, kar me je motilo in mi ni bilo všeč. Na Facebooku sem videla ponudbo za brezplačen posvet v Linea Snelli in se prijavila.

 

Že med prvim obiskom in načinom s katerim so me dekleta obravnavala sem se počutila, kot da se prebujam. Človeški in profesionalni pristop vodje centra Helene je bil točno to, kar sem potrebovala. Po posvetu je prišel čas, da se odločim ali se bom vpisala v katerega od predstavljenih programov in seveda so se v moji glavi že pojavili moji največji strahovi: » Kako si boš to privoščila, kje boš dobila denar, v dolgovih si, kako boš vse skupaj sploh plačala…« vendar nekaj je bilo močnejše, kot moji strahovi- Helenina topla in vzpodbudna izjava »samo odločiti se moraš, vse ostalo se bo uredilo«. – Sama sebi sem rekla »samo odloči se Goga!« in odločila sem se, da vrnem sebi, sebe.

 

Odločila sem se in zgodil se je čudež! Prijateljica mi je posodila denar, da sem lahko začela, zvišala se mi je plača, tako sem lahko odplačevala svoje dolgove, vrata proti mojemu cilju so se začela odpirati sama. Nič mi ni bilo težko in neizvedljivo s pomočjo prijaznih, vendar strogih deklet v Linea Snelli.

Danes po vse skupaj 6 mesecih sem SREČNA ŽENSKA… v najljubših kavbojkah, ki sem jih hranila od 24-leta, sedim poleg čokolade vendar me ne mami, mimo pekarne se sprehodim brez problema, vsak dan z navdušenjem pogledam svoj obraz v ogledalu in se nasmejem polna optimizma. Pridobila sem kondicijo, 9km prehodim kot za šalo in na vsak hrib se povzpnem brez problema in bolečin. Vsak vložen evro se je izplačal.

Gordana Meze

“Najlepše se zahvaljujem vsem dekletom v centru Linea Snella – brez njih mi ne bi uspelo !”

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!