Nikolina Kljunak

“Začela bom kratko, sladko in iskreno.”

Od nekdaj sem rada jedla…

Ko sem odraščala, sem imela normalno postavo in težo. Moja višina me je vedno reševala in moji kilogrami so bili v mejah »dovoljenega«. Spominjam se, kako nezadovoljna sem bila tudi v tistem času in v trenutku, ko sem se odločila za spremembo, je bil moj cilj, da ponovno postanem tista stara Nikolina, ki je sama sebi obljubila, da bo tokrat srečna in zadovoljna.

No, potem sem postala mama. Seveda je v tem obdobju najbolj pomemben otrok in takrat sem enostavno sebe postavila na drugo mesto. Način življenja mi je enostavno vsilil: jej ko lahko in kar lahko. Tehtnica je kričala. Nekajkrat sem poskušala z raznoraznimi dietami, vendar neuspešno.

Moja druga nosečnost je naredila svoje.

Moji kilogrami so ostali na 90+. V morju vseh obveznosti ogledalo ni lagalo in začela sem se ga izogibati. Ampak to sploh ni bilo važno… ni bilo važno, saj sem bila svojim bližjim še vedno najlepša in najboljša.

Glas v meni mi je govoril, da je dovolj! Moram se premakniti, ker je postalo zelo očitno, da če ne naredim nekaj, se ne bo spremenilo čisto nič.

Želja, da se ponovno počutim dobro v svoji koži je bila močnejša.

Zgodil se je klik v glavi, ko sem našla slogan, ki mi je spremenil življenje in vrnil tisto staro Nikolino in to je: BODI BOLJŠA TI.

Prijavila sem se na brezplačno svetovanje v Linea Snelli. Nekaj dni po tem sem že opravila svoj prvi trening. Priznam, da je bila sprememba prehranjevanja zame težka, ker mi je bilo najlažje pojesti »nekaj na hitro« ampak moja želja je bila močnejša in želja po spremembi je vse premagala.

Vsako tehtanje mi je dalo novo motivacijo in spodbudo in tisto isto ogledalo, ki sem se ga uspešno izogibala, sem z časom vzljubila. In še tisto, kar je najbolj pomembno- nisem pozabila kaj sem si obljubila in to je, da bom zdaj srečna in zadovoljna. Bila bom boljša JAZ.

 

Velike zahvale celotnemu timu zaradi motivacije, podpore in njihove strokovnosti. Brez vas mi ne bi uspelo !

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!