Nika Kljunak

“Začela bom kratko, sladko in iskreno.”

Nika Kljunak

Ja, od nekdaj sem rada jedla…

Ko sem odraščala, sem imela normalno postavo in ustrezno težo. Moja višina me je vedno reševala in moji kilogrami so bili v mejah »dovoljenega«. A se še dobro spomnim, kako nezadovoljna s sabo sem bila v času, preden sem se končno odločila za preobrazbo v Linea Snelli. V trenutku, ko sem se odločila za spremembo, je bil moj cilj, da ponovno postanem tista stara Nika, ki je sama sebi obljubila, da bo tokrat srečna in zadovoljna.

Gospa Nika se danes počuti tako, kot izgleda – lepa, močna in samozavestna.

Želim rezervirati brezplačen posvet.

No, potem sem postala mama. Seveda je v tem obdobju najbolj pomemben otrok. Takrat sem enostavno sebe postavila na drugo mesto. Dopustila sem, da mi je način življenja narekoval: “jej, ko lahko in kar lahko”. Tehtnica pa je kričala. Nekajkrat sem poskušala z raznoraznimi dietami, vendar neuspešno.

Gospa Nika pred preobrazbo v Linea Snelli.

Moja druga nosečnost je še dodala svoje…

Moji kilogrami so ostali na 90+. V morju vseh obveznosti ogledalo ni lagalo in začela sem se ga izogibati. Ampak to sploh ni bilo važno… ni bilo važno, saj sem bila svojim bližjim še vedno najlepša in najboljša.

Glas v meni pa mi je govoril, da je dovolj! Preprosto moram se premakniti. Ker je postalo zelo očitno, da če ne ukrenem nekaj korenitega, se ne bo spremenilo čisto nič.

Želim rezervirati brezplačen posvet.

Občutek zadovoljstva in uspeha po vadbi v Thermoslimu.

Želja, da se ponovno počutim dobro v svoji koži je bila močnejša od dvomov…

Tisti glavni “klik v glavi” se je zgodil, ko sem našla slogan, ki mi je spremenil življenje in vrnil tisto staro Niko…: “BODI NAJBOLJŠA TI.”

Individualno sestavljen program vadbe je vedno na voljo tudi na aplikaciji Linea Snella.

Prijavila sem se na brezplačno svetovanje v Linea Snelli. Nekaj dni po tem sem že opravila svoj prvi obisk. Priznam, da mi je bila sprememba prehranjevanja kar v izziv. Predvsem zato ker mi je bilo dotlej najlažje pojesti »nekaj na hitro«. Ampak moja želja je bila močnejša. In želja po spremembi je vse premagala.

Vsako tehtanje in meritve so mi dali novo motivacijo in spodbudo. In tisto isto ogledalo, ki sem se ga uspešno izogibala, sem s časom celo vzljubila! Predvsem pa, kar je najbolj pomembno – nisem pozabila, kaj sem si obljubila. In to je, da bom zdaj srečna in zadovoljna. Bila bom boljša JAZ.

Želim rezervirati brezplačen posvet.

Gospe Niki iskreno ČESTITAMO za čudovito preobrazbo!
Bi jo sploh še prepoznali? 🙂

 

Velika HVALA celotnemu timu Linea Snelle, ki mi je nudil ogromno motivacije, podpore in predvsem strokovnosti.
Brez vas mi ne bi uspelo!

Nika Kljunak

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

Rezervirajte svoj BREZPLAČEN POSVET še danes. Mi pa vam obljubimo, da vam bosta le 2 uri na teden spremenili vaše življenje na bolje.

Uporabljene terapije:

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!