Ivančica Perak

» Moj metabolizem je bil moja Trnuljčica, moja terapevtka Goga pa princ na belem konju, ker me je zbudila in rešila.«

Ivančica Perak

Moje obiskovanje Linea Snelle traja že nekaj let z občasnimi pavzami.

Ko sem prvič obiskala Linea Snello sem bila precej skeptična glede celotnega načina njihovega dela, predvsem pa glede rezultatov, ki so mi jih obljubljali. Rezultati so postajali vedno bolj vidni na prvi pogled in prav tako, ko sem stopila na tehtnico. Tako sem ugotovila, da sem se zagotovo pravilno odločila, da sem prišla v Linea Snello.

Moj zadnji dan v Linea Snelli je bil zabeležen z čudovitimi fotografijami, ki so kazale kakšen rezultat sem dosegla tudi, če nisem popolnoma prišla do željene teže. Bila sem srečna, zadovoljna z svojim izgledom in prepričana, da bom lahko sama uspela in nadaljevala tam, kjer sem ostala.

Ampak življenje nas vedno znova preseneča, ko to najmanj pričakujemo in postavi nas v situacije iz katerih se ne moremo rešiti brez pomoči drugih. Postopoma sem začela opažati, kako se mi kilogrami začenjajo vračati. S tem se nisem obremenjevala, ker sem se še vedno počutila super in mislila sem, da 2-3kg več ni nič pretresljivega, za kar bi se morala sekirati.

Poskušala sem z različnimi tehnikami, za katere sem mislila, da bodo imele enak učinek kot vadba v Linea Snelli, vendar se to ni zgodilo. Ne zaradi vadbe, zaradi mene. Zaradi moje glave in mojega neznanja.

V nekem trenutku nisem več želela stopiti na tehtnico, ker si nisem želela priznati, da sem se ponovno zredila ampak ne glede na vsa moja zanikanja, so moja oblačila govorila zase in vse skupaj je postalo več kot očitno.

Ponovno sem dosegla točko, ko mi ni bil všeč niti moj obraz v ogledalu in vedela sem, da se ne premikam iz mrtve točke in tudi če se, bi bil to premik v napačno smer. Tehtnica je ponovno kazala tri mestno številko.

Pogovorila sem se z terapevtko Gogo in ugotovila, da me samo Linea Snella lahko ponovno reši iz trenutne situacije, saj sem samo tam dosegla odličen rezultat s pomočjo njihovega programa in podpore. Ponovno sem začela obiskovati njihov center in na začetku je bilo vse super, kilogrami so izginjali, obseg tudi in potem se je kar na enkrat vse ustavilo.

Začela sem pridobivati mišično maso in to se je poznalo tudi na tehtnici, nikakor nisem mogla ugotoviti kaj počnem narobe in zakaj se mi to dogaja. Terapevtka mi je prilagodila vadbo, čim manj sem vadila z utežmi saj smo predvidevali da je v tem problem. Tudi brez uteži so bili rezultati enaki, zato sva se z Gogo resno pogovorile o moji prehrani.

Ugotovila sem, da moj problem ni bil v temu kaj jem, ampak v količinah hrane, ki jo jem. Nisem si mislila, da je razlika če zjutraj pojem 6 žlic ovsenih kosmičev namesto 3. Ali pa za kosilo 300g riža namesto 100g. Ampak problem je bil točno v tem. To je bil razlog, da v tem času ni bilo napredka.

Po pogovoru z Gogo sem bila v solzah, verjela sem, da sem poseben primer, da je vse izgubljeno in da mi ni pomoči. Mislila sem, da izgubljam svoj čas in denar in od vsega nimam nobene koristi. Vendar Goga ni bila takega mnenja, objela me je in potolažila ter mi rekla, da bomo vse uredili.

 

Moj bazalni metabolizem

»Tvoj bazalni metabolizem spi!« mi je rekla, spi in ne premika se popolnoma nikamor. Predstavila mi je plan prehranjevanja, ki je bil zame bolj podoben vsemu samo prehranjevanju ne. V tišini sem sedela, jo poslušala in čakala, da reče da je vse le šala. Vendar ni bilo tako. Gledala me je resno meni pa se je vse skupaj zdelo kot nočna mora.

Bala sem se, da bom ponovno potrta, če ne bom opazila očitnih rezultatov.  Ampak že po nekaj dneh nove diete so se kilogrami ponovno začeli pomikati navzdol. Goga je vsakič, ko sem stopila na tehtnico navijala in me spodbujala, saj sem imela vedno manj kilogramov kot prejšnji obisk. To mi je dajalo ogromno motivacijo za naprej in ni mi bilo več težko jesti predpisane hrane in tudi žal mi ni bilo, vseh stvari katerih sem se odrekla, saj je bilo očitno, da se pomikam v  pravo smer.

Po mesecu dni je prišel dan za meritve- centimetri so se kar topili in imela sem 8kg manj. Naredili sva tudi test za moj bazalni metabolizem in pokazal je, da se je moj bazalni metabolizem prebudil in bil pripravljen sodelovati z menoj. Bila sem presrečna. Zavedala sem se, da me čaka še ogromno dela vendar sem bila pripravljena na vse.

Danes, po petih mesecih od dneva, ko me je Goga »zbudila« imam 25 kilogramov manj, številka izgube obsega pa je že skoraj trimestna.

 

Kakorkoli se trudimo sami doseči vse, moramo včasih priznati in sprejeti, da potrebujemo pomoč in podporo drugega. Nekoga, da nas spodbuja. Nekoga, ki nam bo stal ob strani in nas usmerjal. Nekoga, ki nam pove kaj delamo narobe in ki nas pohvali ko naredimo nekaj pravilno.

Ivančica Perak

Linea Snella je skupina ljudi, ki delajo prav to. S svojim pristopom, znanjem in odnosom do strank omogočajo, da dosežemo svoje cilje in se pomikamo v pravo smer. Seveda se moramo kdaj motivirati tudi sami, vendar je vse skupaj mnogo lažje, če veš da imaš ob sebi tudi druge osebe, ki te motivirajo, ko se sam ne moreš.

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!