Sandra Lokovšek

Če na lastni koži tega ne bi doživela, ne bi verjela…zato pa vem, da Linea Snella res DELUJE!

Sandra Lokovšek

Zdravo, prijatelji me kličejo Saša, stara sem 50 let, sem poročena in imam dva krasna otroka, najstnika.

Odkar pomnim, rada jem. Zato tudi nikoli nisem imela ravno idealne teže oz. postave. Z rojstvom otrok in pomanjkanjem časa so se moji kilogrami samo še kopičili.

Pred leti sem obiskovala individualno telovadbo, imela sem osebno trenerko in sem sicer nekoliko shujšala. Vendar sem se potem zopet zredila nazaj. Obiskovala sem tudi program hujšanja, ki je obsegal nasvete o pravilni prehrani in telovadbo, preko zdravstva, ki pa name ni imel kakšnega posebnega učinka.

“Bilo mi je dovolj tega, da se redim!”

Za centre Linea Snella sem izvedela preko Facebook-a. Ker so imeli takrat ravno ugodno akcijo, sem se odločila, da poizkusim. Na srečo nimam in tudi nisem imela nobenih zdravstvenih problemov do sedaj, zato to ni bil moj glavni razlog za hujšanje. Enostavno mi je bilo dovolj, da se vse bolj redim. Zato sem iskala nekaj, kar mi bo pomagalo pri hujšanju.

Če povem po pravici, na začetku sploh nisem popolnoma verjela v Linea Snello. Šla sem na brezplačen posvet v center Bežigrad, ker mi je najbližje. Tam me je vodja centra, Jadranka, navdušila in prepričala, da sem se vključila v njihov program. Center obiskujem 10x mesečno (telovadbokolo ter savno), zadnja dva meseca pa še limfno drenažo za odvajanje odvečne vode).

Že ko mi je Nina – Snelly nutricionistka rekla, da je 80% uspeha odvisno od načina prehranjevanja oz. uravnotežene prehrane, sem pomislila: »Ups, tole pa ne bo zame. Preveč rada jem.« Glede na to, da mi je rekla tudi, da lahko jem skoraj vse, samo manj in drugače, sem rekla, da vseeno poskusim. Nisem namreč oseba, ki bi se zelo obremenjevala s kakšnimi posebnimi dietami in tudi nisem pretirano športno aktivna.

“Izgubila sem že 25 kg in 125 cm obsega!”

V manj kot letu dni, s tem, da je bila vmes Linea Snella 2 meseca in pol zaprta zaradi “korone”, sem shujšala za 30 kilogramov (iz 112,6 kg na 82 kg), oziroma sem izgubila kar 135 centimetrov skupnega obsega. Seveda je bilo potrebno uvesti nekaj discipline in sprememb pri prehrani, vendar še vedno normalno jem.

Še vedno jem skoraj vse: kruh, testenine, riž, krompir, meso, ribe in itd. Res pa jem veliko več sadja in zelenjave ter se izogibam sladkarijam, sadnim pijačam, sadnim jogurtom, suhim salamam in podobnim zadevam. Predvsem pa manj oz. drugače jem zvečer.

Zahvaliti se moram tudi možu, ki mi je vedno pripravljen finančno pomagati in nikoli ni obupal nad menoj. Dekleta oz. terapevtke iz bežigrajske Linea Snelle (Jadranka, Nina, Klavdija in ostale) so res enkratne. Vse so zelo prijazne in strokovne. Včasih me sicer tudi malo okregajo, kadar me kilogrami ne ubogajo. Ampak samo zato, da me spodbudijo in mi dajo ponovni zagon, da ne obupam. 🙂

“Če na lastni koži tega ne bi doživela, ne bi verjela…”

Zato pa vem, da zadeva DELUJE! Moj cilj je izgubiti še nekaj kilogramov, priti nekje do 80 kg oz. 150 cm obsega skupaj, potem pa vzdrževati to težo. Vem, da mi bo uspelo, saj mi je že do sedaj uspelo nemogoče.

Ali kot bi rekel Tom Cruise: »No mission is impossible!«

 

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!