Marina Bruner

»Trebuh je moje kritično področje.«

Marina Bruner

Moje ime je Marina Bruner, stara sem 44 let in to je moja zgodba o uspehu.

Že pet let se borim z odvečnimi kilogrami. Najbolj so opazni na področju trebuha- to je moje kritično področje. Zavedam se, da so maščobne obloge na trebuhu posledica mojega nezdravega prehranjevanja in zelo malo fizične aktivnosti. Moja jutra so se začenjala v pekarni, z rogljički, krofi in burekom za kosilo.

Osem urni delovni čas preživet v pisarni ni minil brez prigrizkov in čokolade.

Vedela sem, da to kar počnem ni zdravo za moje telo ampak nekdo je moral priti v moje življenje, da mi to pove v obraz in me motivira, da se odločim za popolno spremembo.

Nisem bila pripravljena prevzeti odgovornosti in tega rešiti, vedno sem iskala izgovore in se izogibala temu, da naredim prvi korak proti spremembi.

Nato se je pojavila Helena. Z svojo toplino in zaupanjem v to, kar počne ni bilo možnosti, da mi ne pride do živega. Povabila me je na svojo delavnico »Nahranimo moč, ne šibkost.« kjer je lepo razložila vse kar sem vedela in česar še nisem vedela in razumela na področju prehrane.

Takrat sem se začela zavedati kako možno ogrožam svoje zdravje in sprejela odločitev, da nekaj spremenim.

Že naslednji dan sem imela dogovorjen termin v Linea Snelli.

 

Navdušil me je individualen pristop, energija in profesionalnost deklet.

Helena me je po temeljitem razgovoru o mojih prehranjevalnih navadah še stehtala in izmerila obseg. Sestavila mi je plan prehranjevanja in plan vadbe.

Takoj sem vedela, da sem na pravem mestu, kjer bom imela strokovno pomoč, kontrolo, disciplino in motivacijo. Z eno besedo- vse kar potrebujem.

Prve rezultate sem opazila že po tednu dni. Enostavno sem »izpuhtela«. Občutek je bil odličen.

Zdaj svoj jedilnik sestavim in planiram en dan prej in moram reči, da to zame pravzaprav sploh ne predstavlja nikakršnega problema, čeprav je bil to eden izmed mojih najbolj pogostih izgovorov.

Pojem 5 obrokov na dan in nikoli nisem lačna. Imam več energije kot kadarkoli in na hrano gledam popolnoma drugače kot prej. Bila sem skoraj odvisna od sladkarij. Vsak dan sem nujno morala pojesti nekaj sladkega. Zdaj se je to popolnoma spremenilo in najbolj me fascinira to, da je moja želja in potreba za sladkorjem popolnoma izginila.

Obožujem telovadbe v Linea Snelli, kjer v samo 25 minutah v Thermoslimu dosežeš neverjetne rezultate ali pa vadbo izvajaš na napravi Thermobike, ki je prav tako super trening. Po vadbi sledi še 15 minut Bodywarm terapije po katerem je tvoja koža mehka kot svila. To je nekaj tako dobrega, da skoraj ne moram opisati. Skratka, v eni uri končam in odidem srečna, zadovoljna in z nasmeškom na obrazu.

Na videz majhen korak je meni prinesel mnogo pozitivnih sprememb. Naprej grem srečna in zadovoljna.

Tokrat se zahvaljujem prekrasnim dekletom, ki delajo v Linea Snelli s Heleno na čelu. Ste res super in samo tako nadaljujte. Mnogo ženskam spreminjate njihova življenja in to ni majhna stvar!

Marina Bruner

Ali tudi vi čutite, da je prišel vaš čas za spremembo? Potrebujete prijateljico na svoji poti do celostne preobrazbe? V Linea Snelli skupaj oblikujemo in negujemo vaše TELO ter razvajamo vašo DUŠO. Skupaj se trudimo za vaše zajamčene REZULTATE in slavimo vaše USPEHE. Včasih skupaj tudi jočemo. Še raje pa se čim večkrat smejemo in se VESELIMO vaše preobrazbe.

- 1 KONFEKCIJSKA ŠTEVILKA
V MESECU DNI
100% INDIVIDUALNO
PRILAGOJENI PROGRAMI
100% VAREN NAKUP
IN POT DO ŽELENIH REZULTATOV
DO 12 MESECEV
BREZPLAČNE KONTROLE
Vabljeni na brezplačen, neobvezujoč posvet!
Kontaktirajte nas in se dogovorite za termin BREZPLAČNEGA Linea Snella svetovanja.
Skupaj bomo dosegli vaše cilje!!